diumenge, 14 d’octubre del 2012

Josep E. Canton edita el llibre, Caixa Penedès. La força de la seva gent

 

Caixa Penedès, la força de la seva gent és el títol del llibre del que Josep Enric Cantón, es l'autor. L’obra, “fa un repàs a la història de la Caixa, prenen com a punt de partida els discursos dels empleats que han celebrat 25 anys a l’entitat”. Analitza des d'un punt de vista huma quina son les causes d'aquests missatges envoltats d'una connotació sentimental amb una clara senyal d'identitat, que s'han pogut escoltar en les 38 edicions de l’acte Fem 25 anys. Són un testimoni de valor, per conèixer l’evolució i el creixement d'aquesta Caixa des de la perspectiva d’aquells que l’han fet possible.
També inclou una àmplia introducció històrica de la trajectòria de l’entitat des de la seva creació el 1913 i apunts sobre els fets econòmics més rellevants.

És un llibre per llegir i per mirar. Un llibre obert al record i al reconeixement.

Sr. Josep Oliu, President Banc de Sabadell, "Enhorabona per aquesta iniciativa".

Sr.Carlos Egea, President de BMN, "Felicitaciones por haber tenido la honrosa iniciativa de divulgar la historia de Caixa Penedés".

Sr. Martí Solé, President de Pinae, "És del tot necessari que obres com aquesta ens recordin el significat i la transcendència que institucions com aquesta han tingut i han de continuar tenint en la nostra societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada